A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти
Новоселицької міської ради

ДЯКУЄМО ЗА РОБОТУ, ТАЛАНТ І КРЕАТИВНІСТЬ

Дата: 26.01.2024 17:02
Кількість переглядів: 16

Педагоги Новоселицької громади вкотре доводять: вони – кращі з кращих! І нині, в умовах війни, попри всі труднощі, з честю виконують непросту освітянську місію,  вдосконалюючи при цьому свою майстерність. А ще – діляться своїм досвідом, знаходять час для участі у фахових  конкурсах і виступають в ролі експертів.

Героями дня на сьогоднішній нараді директорів освітніх закладів Новоселицької ТГ стали переможець обласного етапу конкурсу «Вчитель року-2024» і експерти з питань сертифікації. Їх професіоналізм оцінило керівництво громади та її освітньої галузі. 

Голова Новоселицької міської ради Марія Нікорич зі словами подяки за талант, креативність і професійність, вручила грамоту виконавчого комітету Новоселицької міської ради кращому географу Чернівецької області, вчителю географії Новоселицького ліцею №1 Сергію Анатолійовичу Власову, який підтвердив це звання, виборовши перше місце на обласному етапі Всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2024».

Спільну подяку Сергію Анатолійовичу вручили і начальник відділу освіти Новоселицької міської ради Аделіна Руснак та голова об'єднаної профспілки працівників освіти і науки Лілія Єремейко.

Такі ж подяки з рук Аделіни Руснак та Лілії Єремейко отримали експерти з сертифікації Анастасія Радіонівна Істратій і Діна Володимирівна Гульпак (Маршинецький ліцей) та Ірина Юріївна Гречана (Новоселицький ліцей №1).

Світлих людей, кажуть, найкраще видно в темні часи. Наші педагоги не просто сіють добре і вічне в дитячі душі, вони осявають дорогу колегам, щедро ділячись набутками. 

Дякуємо за роботу, талант і креативність. Пишаємось вами!



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень