A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти
Новоселицької міської ради

Заклади освіти Новоселицької територіальної громади: «Пліч-о-пліч. Всеукраїнські шкільні ліги»

Дата: 09.02.2024 16:37
Кількість переглядів: 23

09 лютого на базі КУ «Дитячо – юнацька спортивна школа»  відбувся  ІІ (територіальний) етап Всеукраїнських змагань «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги» з настільного тенісу, в якому взяли участь 13 команд закладів загальної середньої освіти.

Учасників змагань привітали Перший заступник голови Новоселицької міської ради Сергій АРСЕНІЙ та начальник відділу освіти Аделіна РУСНАК.

Неодноразова переможниця змагань з настільного тенісу, учениця 7 класу Рокитненського ліцею Неля Кіореско побажала учасникам змагань задоволення від гри та подякувала організаторам та тренерам за можливості.  

Всі присутні хвилиною мовчання вшанували пам'ять полеглих воїнів та безневинно загиблих у жорстокій війні проти загарбників.

У запеклій боротьбі третє місце посіли команди Довжоцької гімназії та  Новоселицького ліцею №2. На другому місці команда Слобідської гімназії.

А абсолютну Перемогу у змаганнях здобула команда Рокитненського ліцею.

Вітаємо учасників змагань. Дякуємо тренерам за підготовку команд.

В рамках проведення "Всеукраїнських шкільних ліг "Пліч-о-пліч" попереду нас очікують ще змагання з волейболу, баскетболу та спортивного орієнтування".

#разомпереможемо #плічопліч #шкільніліги #scl



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень