A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти
Новоселицької міської ради

З Днем єднання України!

Дата: 16.02.2024 08:59
Кількість переглядів: 11

Сьогодні особливий день для кожного українця. 16 лютого український народ вже третій рік поспіль святкує День єднання України, яке стало невіддільною частиною наших календарів.

Протягом цього періоду багато змінилося, але одне залишається сталим — наша єдність, віра в краще та любов до кожного куточка нашої країни!

Сьогодні перед Україною, як і раніше, стоять серйозні виклики і нам потрібне єднання як ніколи. Тільки всі разом, рухаючись в одному напрямку, працюючи заради перемоги, ми швидше здолаємо ворога. 

У День єднання України бажаємо усім здорового прагматизму і щирої віри для побудови економічно незалежної та соціально відповідальної держави. Саме нашому поколінню відведено цей важливий історичний шанс. Не упустімо його і цінуймо час, у який живемо. 

Пам'ятаймо та шануймо наших національних героїв. Молімо Бога за тих, хто віддав своє життя за Україну. Бажаємо сил та відваги військовим, які саможертовно захищають українську незалежність, доброї вдачі та Божої допомоги медикам, волонтерам, рятувальникам та усім, хто ціною власного життя та здоров’я стоїть на сторожі спокою та миру.

Хай розум, воля і любов до рідного краю згуртовують нас для здійснення високої мети – процвітання соборної незалежної демократичної могутньої України. 

Тільки разом ми сильні, бо наша сила — у єдності. Разом і спільними зусиллями — до Перемоги!

Щиро вітаємо з Днем єднання України!


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень