A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти
Новоселицької міської ради

ВІТАЄМО ПЕРЕМОЖЦІВ ІІІ (ОБЛАСНОГО) ЕТАПУ ХХІІІ ВСЕУКРАЇНСЬКОГО КОНКУРСУ УЧНІВСЬКОЇ ТВОРЧОСТІ!

Дата: 16.02.2024 10:03
Кількість переглядів: 34

Знай наших! 

Підбито підсумки ІІІ (обласного) етапу ХХІІІ Всеукраїнського конкурсу учнівської творчості серед учнів закладів освіти області: журі визначили переможців творчих змагань.

У 2023/2024 навчальному році ХХІІІ Всеукраїнський конкурс учнівської творчості проходить під гаслом «Об’єднаймося ж, брати мої!» на тему «Смійся, лютий враже! Та не дуже, бо все гине, – Слава не поляже», присвячений національно-визвольній боротьбі українського народу за свободу й незалежність, та з нагоди відзначення 210-ої річниці від дня народження великого Кобзаря –Тараса Григоровича Шевченка.

Від закладів освіти Новоселицької територіальної громади за перемогу змагалися 2 учениці в номінації «Література», які стали переможцями.

Вітаємо переможців творчих змагань ІІІ етапу ХХІІІ Всеукраїнського конкурсу учнівської творчості серед учнів закладів освіти Чернівецької області:

 

- Злей Аріну, ученицю 9 класу Новоселицького ліцею №2, яка посіла І місце;
- Житарюк Кіру, ученицю 5 класу Котелівського ліцею, яка посіла ІІ місце.

Дякуємо Злей Доріці Валер’янівні, вчительці української мови та літератури Новоселицького ліцею №2  та Руснак Світлані Сергіївні, вчительці української мови та літератури Котелівського ліцею за роботу по підготовці дітей до конкурсу.

Бажаємо переможцям Конкурсу та їх викладачам добра і процвітання, міцного здоров’я та творчої наснаги, нових здобутків і звершень в ім’я щасливого майбутнього України.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень