A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти
Новоселицької міської ради

ПАМ’ЯТАЄМО ГЕРОЇВ НЕБЕСНОЇ СОТНІ…

Дата: 20.02.2024 10:04
Кількість переглядів: 12

20 лютого в Україні відзначають День пам’яті Героїв Небесної Сотні. Цього дня ми віддаємо шану, всім тим, хто загинув заради європейського майбутнього нашої країни, хто боровся заради справедливості й законності в Україні.

Десять років тому сотні тисяч українців стояли на смерть на Майдані в ім’я правди й свободи, захищали демократичні цінності та європейські ідеали всіх українців.

Найжахливіші дні в новітній історії нашої незалежної держави українці пережили на Майдані 18-21 лютого 2014 року коли почався масовий розстріл учасників Революції Гідності. В ті дні загинуло багато людей. Розстріл демонстрантів відбувався в мирний час в демократичній країні. Ці події сколихнули світ, ці дні змінили українців!  Вся країна змінилась, кожен українець замислився над власною причетністю до долі країни… Кожен з нас зрозумів, що побудувати щасливе майбутнє ми здатні лише разом! 

Боротьба за право жити у справді європейській країні, яка розпочалася на Майдані, триває й досі. Саме ті трагічні, але, в той же час, героїчні події надихнули український народ на боротьбу із зовнішньою агресією.

Низький уклін Героям Небесної Сотні за їхню самопожертву та відданість Україні! Нехай світла пам’ять про їх подвиг додасть нам сил і наснаги в цей нелегкий час, звільнити рідну землю від загарбників та здобути таку довгоочікувану Перемогу.

Щиро дякуємо всім Захисникам української землі, котрі боронять рідну землю та схиляємо голови перед пам’яттю Героїв, які ціною власного життя виборювали і виборюють свободу України.
 
Нехай пам’ять про всіх полеглих згуртує нас, додасть сили та волі для боротьби за нашу незалежність.

Вічна пам'ять Небесній Сотні. Вічна пам'ять усім, хто віддав життя за вільну Україну! 

Ми памʼятаємо...


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень