A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти
Новоселицької міської ради

УЧЕНЬ ЛІЦЕЮ №1 – ЛАУРЕАТ МІЖНАРОДНОЇ НАУКОВОЇ КОНФЕРЕНЦІЇ

Дата: 22.02.2024 13:59
Кількість переглядів: 10

Протягом 12-16 лютого 2024 року проходила І Міжнародна освітньо-наукова конференція «ВСЕСВІТ 2024», метою якої була підтримка дітей і молоді, обговорення ними питань Всесвіту, розвитку інтересу до космосу, науки, техніки, технологій.

Організаторами наукового заходу були Управління освіти чернівецької міської ради, Міський центр юних техніків ім.Л.Каденюка, Міжнародна асоціація позашкільної освіти, Чернівецький міський центр молодіжного аерокосмічного об‘єднання «сузір‘я». До роботи конференції долучилися учні та студентська молодь з 7 країн світу та 13 областей України, серед них і учень 5-Б класу Новоселицького ліцею №1 Домінік ГАБА, який у середній віковій категорії (11-14 років) представив роботу «Космічне сміття» у напрямку «Екологія космосу».

Під керівництвом вчителів-наставників Оксани ПЕТРОВОЇ, вчителя курсу «Пізнаємо природу» та Альони БАСАРАБИ, вчителя біології та екології, курсу «Здоров’я. Безпека. Добробут» юний науковець досліджував поняття «космічне сміття», його вплив на космічний та навколоземний простір, версію щодо космічного походження деяких хвороб в результаті винесення в космос генетичних матеріалів та відходів.

За результатами чотирьох етапів конференції, фінальним з яких була презентація роботи та онлайн-спілкування із членами журі робота Домініка достойно оцінена фахівцями – учня нагороджено дипломом ІІ ступеня!

Вітаємо юного науковця та його керівників!



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень