A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти
Новоселицької міської ради

Міні футбол - гра для всіх, де кожен має свій момент великого переможця!

Дата: 26.02.2024 08:28
Кількість переглядів: 14

24 лютого проведено турнір з міні-футболу приурочений Дню Державного гербу України. До заходу були залучені три команди Новоселицької ТГ 2011 року народження: Новоселицького ліцею №1, Новоселицького ліцею №3 та Маршинецького ліцею. Також в заході, у якості глядачів, взяли участь батьки учнів та гості міста.

Вітаючи учасників змагань та присутніх, спонсор турніру, голова СКА «Новоселиччина» - Богдан Яворський, розпочав відкриття із Державного Гімну України. Після було згадано про сьогоднішю дату, дату – яку ніколи не забуде кожен українець… Було вшанування пам'яті всіх Героїв та Героїнь, які поклали своє життя за нашу Неньку.

Матчі відбувались у напруженій безкомпромісній боротьбі, оскільки кожна команда прагнула здобути перемогу. Молоді спортсмени Новоселиччини показали неабияку наполегливість, спритність, майстерність у володінні м’ячем, тактичні здібності, витривалість та чудову гру. Всі учасники отримали безліч позитивних емоцій від гри. 

За підсумком ігор – результати такі:

- команда Маршенецького ліцею – ІІІ місце.

- команда Новоселицького ліцею №1 – ІІ місце.

- команда Новоселицького ліцею №3 – І місце.

Після закінчення всіх ігор відбулася урочиста церемонія нагородження команд та вручення призів. Яворський Богдан привітав всіх футболістів з хорошою грою, і разом з організатором турніру, вчителем фізичної культури Новоселицького ліцею №1, Чулеєм Сергієм відзначили, що проведення таких змагань сприяє, як популяризації футболу серед дітей, так і виявленню нових талантів.

Дякуємо ЗСУ за те, що надаєте можливість проводити та приймати участь в таких турнірах, які організовуються для підростаючого здорового покоління – майбутнього нашої України.

Дякуємо учасникам змагань: Маршинецькому ліцею (Чебан Вадим), Новоселицькому ліцею №3 (Бовт Андрій), Новоселицькому ліцею №1 (Чулей Сергій, Басараба Олексій), батькам, які активно та психолочно підтримували своїх дітей та всім присутнім місцевим жителям. 

Слава Україні! Героям Слава!



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень