A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти
Новоселицької міської ради

Волейбольні «Весняні ластівки»

Дата: 11.03.2024 11:24
Кількість переглядів: 10

В неділю в спортивному залі Новоселицького ліцею №1 відбувся турнір з волейболу серед дівчат – «Весняні ластівки» з нагоди Міжнародного дня жінок і миру.

Змагання відбулись між трьома командами:
- Котелівський ліцей «Фентезі»
- КУ  «ДЮСШ» Новоселицької міської ради «Цунамі»
- ДЮСШ м. Хотин.

У захоплюючих змаганнях - команди продемонстрували вражаючі результати, борючись за заслужені місця на п'єдесталі.

Команда ДЮСШ м. Хотин  завершила турнір на третьому місці, також залишила незабутні враження від своїх виступів. Їхні непередбачувані стратегії та боротьба до останнього моменту дозволили їм у не легкій боротьбі  завершити турнір та отримати досвід. Команда продемонструвала чудовий потенціал за здобуття важливих очок, викликаючи захоплення глядачів та підкреслюючи важливість взаємодії в командному спорті.

Команда «Цунамі» КУ «ДЮСШ» Новоселицької міської ради  зайняла друге місце, також проявивши себе у своїй волейбольній майстерності. Їхня вдала командна гра, технічна вправність та витримка важливих моментів  дозволили їм виходити з сильними супротивниками на рівні та боротись за здобуття важливих очок, задля досягнення високого місця в турнірі.

А переможцями турніру стала команда «Фентезі» Котелівського ліцею, отримавши заслужене перше місце, демонструючи найвищий рівень гри та вражаючі спортивні досягнення. Гравчині продемонстрували не лише достатній технічний рівень, але й чудовий колективний дух, ефективну комунікацію та стратегічну майстерність. Здобувши перемогу, ця команда стала справжнім сьогоднішнім волейбольним чемпіоном.

Команди були нагороджені кубком за перше місце, медалями та грамотами Новоселицької міської ради.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень