A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти
Новоселицької міської ради

Навчаються вчителі предмету «Захист України»

Дата: 14.03.2024 16:47
Кількість переглядів: 9

Питання патріотичного виховання молоді завжди було і залишається одним із найважливіших. Патріотичне виховання – це не мода, не робота одного дня чи навіть року. Досвід роботи шкіл показує, що виховання учнів  у дусі постійної готовності до захисту своєї Вітчизни необхідно проводити систематично, цілеспрямовано та наполегливо.

13 березня 2024 року відбувся обласний семінар-практикум «Військово-патріотичне виховання школярів крізь призму викликів сучасності», присвячений Дню українського добровольця, в якому взяли участь і вчителі предмету «Захист України» закладів освіти Новоселицької громади.

Семінар розпочався з вітального слова від Оксани Сакрієр, директорки Департаменту освіти і науки Чернівецької ОДА, а також в.о. директора Інституту післядипломної педагогічної освіти Чернівецької області Наталії Куриш, які підкреслили важливість військово-патріотичного виховання молодого покоління та активну роль у цьому питанні освітніх установ.

Під час семінару вчителі мали можливість обмінятись досвідом роботи та обговорити питання, які насьогодні турбують кожного українця, адже живемо у час війни.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень