A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти
Новоселицької міської ради

Ділимось досвідом з колегами!

Дата: 18.03.2024 15:12
Кількість переглядів: 12

15 березня на базі Новоселицького ліцею №2 відповідно до плану роботи ІППО ЧО проводився обласний методичний практикум для вчителів румунської мови та літератури "Сучасний урок - спільна робота учителя та учнів".

У заході взяли участь начальник відділу освіти Новоселицької міської ради Аделіна РУСНАК, методист науково-методичного центру суспільно-гуманітарних дисциплін і міжнародної інтеграції (румунська мова та література (румунська і зарубіжна) Лілія ГОВОРНЯН, в.о. директора "Центру професійного розвитку педагогічних працівників" Новоселицької міської ради Ірина КАТАН, директор Новоселицького ліцею №2 Інна КАЛІСТУК, педагоги румуномовних закладів освіти Новоселицької, Боянської, Ванчиківецької територіальних громад та Чернівецької області.

Після традиційного відкриття учасники семінару відвідали театралізований урок: "Весна нескінченний фонтан життя і краси", на якому учні ознайомили присутніх із весняними традиціями. А під часу уроку-екскурсії вчитель географії

Алік НІКІТІН з учнями 10 та 11-х класів Романом ТОАКОЮ, Кариною САВКОЮ та Валерією ПАПУК ознайомили гостей з історією Новоселиччини та розвитком закладу освіти.

Вчитель румунської мови та літератури Зінаїда СЛАНІНА презентувала присутнім та вчителям області пристендовий урок на тему" Сучасний урок - командна робота вчителя та учня".

Вчитель румунської мови та літератури Марина НІКІТІНА провела для педагогів психологічний урок: "Де вчителю знайти ресурси" та презентувала дидактичні матеріали щодо формувального оцінювання учнів Нової української школи на уроках румунської мови та літератури.

За круглим столом Лілія ГОВОРНЯН, Оксана КІОРЕСКО та учасники практикуму обмінялися досвідом роботи та обговорили нові цілі на майбутнє.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень