A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти
Новоселицької міської ради

Зустріч гімназистів з волонтером

Дата: 28.03.2024 16:20
Кількість переглядів: 8

27 березня 2024 р. у Слобідській гімназії відбулася зустріч із волонтером Богданом Столярчуком.

Щиро і відверто розповів Богдан Анатолійович про себе і про справу якою займається, допомагаючи ЗСУ наближати Перемогу. Учні з цікавістю ознайомилися з будовою та принципом роботи дрона, апаратурою, яка дозволяє ним управляти. Декому навіть пощастило спробувати себе в ролі оператора дрону при допомозі симулятора.

Шкільна родина гімназії радіє з того, що мала змогу своїм незначним внеском долучитися до великої справи – виготовлення FPV дронів, які збережуть життя наших воїнів, допоможуть швидше здолати ворога.

Кошти у розмірі 7000 грн., які виручили на благодійній ярмарці, із вдячністю і щирими побажаннями передали волонтеру для виготовлення наступної «бойової пташки».

Незабутні враження та позитивні емоції залишилися в усіх учасників зустрічі. На завершення гість подякував учням та педагогічному колективу за активну участь у патріотичних заходах, які проходять у гімназії, побажав здоров’я кожному з них та їхнім родинам, а Україні - миру!

Будь-яка допомога нашим воїнам сьогодні дуже важлива, їм необхідна наша увага, підтримка та допомога.

Їх доблесть, мужність, відвага і самовідданість викликають відчуття гордості і вселяють впевненість в тому, що ми переможемо, і на нашу землю прийде довгоочікуваний мир.

СЛАВА УКРАЇНІ! ГЕРОЯМ СЛАВА!



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень