A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти
Новоселицької міської ради

Випускники-2024 для майбутніх поколінь

Дата: 19.04.2024 14:33
Кількість переглядів: 23

З нагоди відзначення Дня навколишнього середовища (Дня довкілля) випускники закладів освіти Новоселицької територіальної громади долучились до Загальнонаціональної акції єднання та віри «Випускники-2024 для майбутніх поколінь», яка відбулась 19 квітня 2024 року.

Мета акції – розвиток екологічної свідомості та виховання молодого покоління української нації.
Під час акції випускники 11-х та 9 -х класів громади висадили алеї випускників на територіях населених пунктів та закладів освіти.

Посадка дерева в житті кожної людини – це важлива подія. Випускники впевнені, що деревця обов’язково приживуться, адже посаджено їх з любов’ю. Бо ж як приємно пройтися по своїй алеї   і знати, що ось це дерево – твоє, ці кущі посадив ти.

Незабаром випускники залишать  рідну школу. Пройде небагато часу, підростуть посаджені деревця… Вони прикрашатимуть наші села та місто й викликатимуть вдячність у серцях наступних поколінь  за подаровану красу та затишок. Тож, нехай же зелені паростки майбутнього милують око, радують серце, тішать душу.

Впевнені, що дерева приноситимуть радість багатьом поколінням, які відвідуватимуть нашу громаду. А можливо хтось із школярів у дорослому віці приведе сюди своїх дітей та показуватиме «Алею випускників», яку допомагав садити власноруч.

Дякуємо всім учасникам акції!



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень