A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти
Новоселицької міської ради

ІІІ НеКонфереція: зустріч вихователів дошкільних закладів освіти

Дата: 23.04.2024 16:37
Кількість переглядів: 9

23 квітня відбулася зустріч педагогів дошкільної освіти в рамках в рамках ІІІ НеКонфернції педагогічних працівників закладів освіти Новоселицької МТГ з теми: «Професійна компетентність педагога як показник його особистісного розвитку та запорука успішного навчання учнів».

Власною розробленою програмою про фізичне виховання дітей дошкільного віку «Рука в руці» поділилася Скрипник Марія Богданівна вихователь ЗДО «Дзвіночок» міста Новоселиця.

Своїм досвідом участі в проєкті «Забезпечення безперервності навчання та розвитку дітей дошкільного віку в умовах кризи в Україні», який реалізовувала Всеукраїнська громадська організація «Асоціація працівників дошкільної освіти» у рамках спільно – програми Дитячого фонду ООН та ЮНІСЕФ для підтримки сімей з дітьми, які постраждали від війни поділилася, завідувач ЗДО «Віночок» Зорін Наташа Севастянівна.

Власною авторською програмою під назвою «Програма психологічної корекції тривожності дітей молодшого шкільного віку із порушеннями інтелекту засобами арт-терапії», яка зайняла ІІІ місце в обласному етапі, виступила практичний психолог КУ «ЦПРПП» Лупу Олена Олексіївна.

Також в символічний Всеукраїнський день психолога з турботою про ментальне здоров’я педагогічних працівників, Олена Олексіївна провела з працівниками дошкільної освіти тренінг під назвою «Самодопомога у стресових ситуаціях».

Учасники зустрічі не тільки збагачували свої вміння, а й отримала багато позитивних емоцій.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень