A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти
Новоселицької міської ради

ІІІ НеКонференція. Локація «Національно-патріотичне виховання в контексті роботи заступника директора з виховної роботи»

Дата: 24.04.2024 15:02
Кількість переглядів: 6

24 квітня в рамках ІІІ НеКонференції педагогічних працівників закладів освіти Новоселицької МТГ з теми: «Професійна компетентність педагога як показник його особистісного розвитку та запорука успішного навчання учнів» відбулась зустріч заступників директорів з виховної роботи.

Зустріч розпочала начальник відділу освіти Новоселицької ТГ Аделіна Руснак, яка обговорила з присутніми важливі питання організації роботи виховних центрів в закладах освіти та подякувала всім за роботу. 

Басараба Альона Вікторівна, заступник директора з виховної роботи Новоселицького ліцею №1, тренер «Безпечного простору, дружнього до дітей, свореного в рамках проєкту «Сміливість у долонях», поділилася з присутніми своїм досвідом та провела з колегами вправи для покращення ментального здоров’я у роботі з дітьми в дружньому колі: «Курник та хитрий лис», «Танцювальна палиця», «Вправи з парашутом», арт-терапію «Мозайка».

Унгурян Вікторія Ігорівна, заступник директора з виховної роботи Новоселицького ліцею №3, виховник рою «Характерники», поділилася досвідом участі у відбірковому районному етапі  Всеукраїнської дитячо-юнацькій військово-патріотичній грі «Сокіл (Джура)», в якому одержали перемогу та  підготовкою до фінального етапу гри, роз’яснила колегам правила, нові вимоги та змінами у Положенні гри.

Чіча Альона Флорівна заступник директора з виховної роботи Динівецького ліцею Новоселицької міської ради, поділилася досвідом у волонтерстві, в якому активно беруть участь педагоги, учні та батьки закладу.  

Учасники зустрічі не тільки збагачували свої знання почувши нову інформацію, а й отримала багато позитивних емоцій виконавши вправи для покращення ментального здоров’я.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень