A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти
Новоселицької міської ради

ІІІ НеКонференція: зустріч вчителів природничого циклу

Дата: 24.04.2024 15:53
Кількість переглядів: 9

24 квітня 2024 року відбулась зустріч вчителів природничого циклу в рамках ІІІ НеКонференції педагогічних працівників закладів освіти Новоселицької МТГ з теми: «Професійна компетентність педагога як показник його особистісного розвитку та запорука успішного навчання учнів».

До учасників звернулась начальник відділу освіти Новоселицької ТГ Аделіна Руснак, яка висловила подяку вчителям природничого циклу за активність, наполегливу працю та активну участь у обласних та всеукраїнських конкурсах.

Свій  проєкт "Діло майстра величає. Світ одноклітинних тварин своїми руками" презентувала Яна Дисар, вчитель біології, заступник директора з навчально-методичної роботи Новоселицького ліцею №1.

Сніжана Обершт, вчитель географії Новоселицького ліцею №1, поділилась досвідом проведення та цікавими формами проведення Тиждня географії  в школі.

Оксана Остафійчук, вчитель біології та екології Рингацької гімназії, продемонструвала свій досвід з теми "Формування самоосвітньої компетенції учнів в процесі виконання дослідницької роботи при вивчені біології в школі".

Учасники ІІІ НеКонференції у локації "Природничий цикл" завзято слухали творчих та активних доповідачів, ознайомлювалися з результатами роботи та отримали натхнення для подальшого професійного розвитку.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень