A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти
Новоселицької міської ради

ІІІ НеКонференція: зустріч вчителів мовної галузі

Дата: 26.04.2024 14:34
Кількість переглядів: 9

26 квітня в рамках ІІІ НеКонференції педагогічних працівників закладів освіти Новоселицької МТГ з теми: «Професійна компетентність педагога як показник його особистісного розвитку та запорука успішного навчання учнів» відбулась зустріч вчителів мови та літератури.

Під час зустрічі власним досвідом роботи з онлайн платформою платформою LearningFpps.org. поділилася  з колегами Лілія Марчук, вчитель української мови та літератури Зеленогайського ліцею, яка продемонструвала на практиці, як створювати власні цікаві завдання з мови та літератури для кращого засвоєння інформації по закінченню пройденої теми.

Яна Сербул, вчитель української мови та літератури Зеленогайського ліцею, поділилася  з колегами власною розробкою «Робочі аркуші з української літератури під назвою «Кмітливі п’ятикласники», які допомагають малечі узагальнити знання з пройденого матеріалу. 

Анастасія Істратій, вчитель української мови та літератури Маршинецького ліцею, продемонструвала колегам власну розробку «Урок-гра з української мови для узагальнення вивченого у І семестрі».

Костіна-Кніжницька Анастасія Вікторівна вчитель української мови та літератури Новоселицького ліцею №2 розпочала свій виступ з вправи «Який відсоток твого настрою?».

Продовжила, розповідаючи про свій досвід у сертифікації, розповіла колегам, з  якими труднощами зіткнулась та як їх можна легко подолати, закликала колег не боятися та реєструватися на сертифікацію, тому що це підвищує самооцінку.  Далі поділилась з вчителями власною розробкою викладання без зайвих зусиль «Міф чи реальність?», за допомогою  якого можна полегшити роботу вчителя та зацікавити дітей до уроку. Продемонструвала використання штучного інтелекту для створення образів різних літературних героїв за описами дітей. Ну, і по закінченню, провела декілька вправ для покращення ментального здоров’я та уникнення емоційного вигорання на роботі і рефлексували.  

Учасники зустрічі не лише збагатили свої знання почувши нову інформацію, але й покращили своє ментальне здоров’я.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень