A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти
Новоселицької міської ради

ІІІ НеКонференція: зустріч педагогічних працівників, що працюють в інклюзивних класах (вчителів-предметників, асистентів вчителів, корекційних педагогів).

Дата: 26.04.2024 15:51
Кількість переглядів: 9

26 квітня в рамках ІІІ НеКонференції педагогічних працівників закладів освіти Новоселицької МТГ з теми: «Професійна компетентність педагога як показник його особистісного розвитку та запорука успішного навчання учнів» відбулась зустріч педагогічних працівників, що працюють в інклюзивних класах (вчителів-предметників, асистентів вчителів, корекційних педагогів).

В ході зустрічі власним досвідом роботи в інклюзивних класах ділилися: 

  • вчитель-логопед, секретар КППС Новоселицького ліцею №2 Інна МІХАЄСА – «Злагоджена робота КППС – запорука якісної інклюзивної освіти»;
  • вчитель початкових класів Альона БУРЛАКА та асистент вчителя Тетяна КАЛЕТНИК Котелівського ліцею – «Партнерська взаємодія вчителя та асистента вчителя в інклюзивному класі»;
  • асистент вчителя, корекційний педагог Зеленогайського ліцею Лілія МАРЧУК - Робота асистента вчителя з батьками;
  • директор ІРЦ КУ «НІРЦ» Любов ВЛАСОВА – «Створення доступного освітнього середовища для впровадження інклюзивного навчання».

Між змістовними та цікавими виступами спікерів, учасники зустрічі також знімали психологічну втому за допомогою вправи «Витинанка», яку проводила Любов ВЛАСОВА та фізичну втому завдяки фізхвилинці, яку провела фахівець ІРЦ Інна БЕВЗА.

Всі учасники НеКонференції отримали новий досвід, ефективно поспілкувались в колі однодумців та зарядились новими ідеями, які втілюватимуть у своїх закладах освіти.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень