A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти
Новоселицької міської ради

Обговорили важливі питання освітньої галузі громади

Дата: 24.06.2024 16:10
Кількість переглядів: 28

Відбулось засідання колегії відділу освіти Новоселицької міської ради. За участі керівників освітніх закладів громади його  провела начальник відділу освіти Аделіна Руснак. 

Учасники засідання заслухали й обговорили підсумки організації інклюзивного навчання в закладах загальної середньої освіти Новоселицької територіальної  громади у 2023/2024 навчальному році; стан формування мережі закладів освіти громади,  які забезпечуватимуть профільну середню освіту; систему роботи закладів загальної середньої освіти громади з обдарованими дітьми. Аналіз участі учнів в олімпіадах, інтелектуальних, творчих конкурсах, БМАН та     питання забезпечення безпечного освітнього простору в закладах освіти громади. З усіх питань ухвалено рішення.

По завершенні колегії Аделіна Руснак провела нараду з керівниками освітніх закладів, під час якої обговорили низку важливих питань — як то, підготовка закладів освіти громади до нового навчального року та опалювального сезону, хід оздоровчої кампанії, особливості прийнятого Закону України «Про дошкільну освіту», економію електричної енергії в закладах та установах освіти громади, особливості впровадження оновленої версії ПАК «АІКОМ». Також, розглянуто результати аналітичного дослідження щодо використання електронних журналів і щоденників у закладах загальної середньої освіти, заходи щодо забезпечення пожежної безпеки та виконання приписів та інше.  

На завершення наради Аделіна Руснак побажала дітям та вчителям насичених, активних, цікавих літніх  канікул.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень