A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти
Новоселицької міської ради

Колегія Департаменту освіти і науки Чернівецької ОДА

Дата: 26.03.2021 16:39
Кількість переглядів: 172

26 березня 2021 року відбулася колегія Департаменту освіти і науки Чернівецької обласної державної адміністрації, до роботи якої долучилися й працівники Відділу освіти Новоселицької міської ради.
В ході колегії були розглянуті такі питання як:

-   стан організації дистанційного навчання у закладах освіти області;

-   військово-патріотичне виховання учнівської молоді області, як складова національно-патріотичного виховання: досвід, проблеми, перспективи;

-   погодження кандидатур працівників галузі освіти області, які претендують на присвоєння почесних звань.
За наслідками розгляду питань прийняті рішення та надані рекомендації.
Відрадно зазначити, що в ході розгляду питання «Про стан організації дистанційного навчання у закладах освіти області» працівниками Департаменту освіти і науки Чернівецької обласної державної адміністрації відзначено якісну роботу з організації дистанційного навчання в закладах освіти Новоселицької територіальної громади, свідченням якої є результати анонімного опитування батьківської громадськості. Адже, Новоселицька ТГ – одна з 10, в яких батьки учнів  найбільше оцінили дистанційне навчання на «відмінно».
Відділ освіти Новоселицької міської ради висловлює подяку батьківській громадськості за високу оцінку та підтримку та педагогічним працівникам за якісну роботу.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень