A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти
Новоселицької міської ради

Інструктивно-методична нарада щодо організації та проведення атестації педагогічних працівників

Дата: 15.09.2021 14:49
Кількість переглядів: 80

15.09.2021 року, відповідно до плану роботи Департаменту освіти і науки, КЗ «Інститут післядипломної педагогічної освіти Чернівецької області» в онлайн форматі відбулася інструктивно-методична нарада щодо організації та проведення атестації педагогічних працівників.
До участі в нараді долучилися відповідальні працівники органів управління освітою територіальних громад області, зокрема й відділу освіти Новоселицької міської ради та КУ «Центр ПРПП».
В нараді взяла участь заступник директора з науково-методичної роботи ІППОЧО Тамара Богачик, яка акцентувала увагу на особливостях вивчення педагогічного досвіду працівників закладів освіти з метою об’єктивного оцінювання під час атестаційного процесу.
До учасників зібрання звернулася й заступник директора з науково-навчальної роботи ІППОЧО Наталя Куриш, яка звернула увагу на організації підвищення кваліфікації педагогів, як основної вимоги для успішної атестації педагогів.
Основна спікер, а саме методист з атестації педкадрів ІППОЧО Марія Бальон, максимально вичерпно деталізувала пункти Типового положення про атестацію педагогічних працівників, розповіла про основні помилки, які допускаються при організації та здійсненні атестаційного процесу в закладах освіти.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень