A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти
Новоселицької міської ради

Актуальна інформація про національний мультипредметний тест

Дата: 05.05.2022 13:36
Кількість переглядів: 35

Наразі завершується розроблення механізму вступу у 2022 році в особливому порядку, який передбачатиме проведення національного мультипредметного тестування в комп’ютерному форматі.

Сформовану базу даних учасників ЗНО 2022 року буде використано для формування бази даних потенційних учасників НМТ.

Для кожного учасника, інформацію про якого внесено до бази даних УЦОЯО, згенеровано номер та пін-код сертифіката для доступу до персональної інформаційної сторінки. Проте це ЩЕ НЕ ЗНАЧИТЬ, що випускник, який отримав пін-код сертифіката, є учасником НМТ.

Для участі в тестуванні у травні потрібно ОБОВ’ЯЗКОВО ПІДТВЕРДИТИ бажання проходити НМТ та обрати територію тестування на інформаційних сторінках випускників. На цих особистих сторінках також з’являються повідомлення від Українського центру оцінювання якості освіти, тому періодично треба на них заходити. Для цього майбутні випускники мають свої логіни та паролі (номер та пін-код сертифікатів).

ЯКЩО відсутній сертифікат (більше стосується внутрішньо переміщених осіб), то впродовж найближчих двох-чотирьох днів на телефони випускників надійдуть смс, де буде зазначений логін і пароль! ЯКЩО випускник не отримав смс-повідомлення, то з 12 до 19 травня можна зателефонувати на спеціальну «гарячу лінію» в ІФРЦОЯО і дізнатися про логін і пароль! 

Логін і пароль потрібно зберегти, адже вони знадобляться напередодні тестування, щоб дізнатися про дату, час і місце проходження НМТ і самостійно сформувати запрошення-перепустку. Пізніше за допомогою логіна і пароля випускники проходитимуть тестування та зможуть отримати результати НМТ.

Нагадуємо, що НМТ проходитиме на базі спеціально утворених пунктів тестування у комп’ютерному режимі, а часу на проходження тестування стало більше – 120хв.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень