A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти
Новоселицької міської ради

Новини

Сьогодні - 34 річниця Чорнобильської катастрофи

 34 роки тому світ сколихнула страшна новина - 26 квітня сталася трагедія, яка увійшла в історію людства під назвою Чорнобильська катастрофа, найбільша техногенна аварія ХХ століття. Відтоді Чорнобиль став зоною душевного болю і постійної тривоги мільйонів українців. Від 26 квітня 1986 року увесь український народ живе "до" і "після". "До" і "після" катастрофи на ЧАЕС.

08:26 26.04.2020

Обласна науково-практична конференція фахівців у галузі викладання англійської мови

23 квітня 2020 року відбулася обласна науково-практична конференція фахівців у галузі викладання англійської мови «Навчання англійської мови за допомогою цифрових додатків».  Конференція відбулась в онлайн-режимі на платформі цифрового додатку Zoom. Участь у даій конференції взяла вчитель англійської мови Подвірненської ЗОШ І-ІІІ ступенів Довбуш Руслана Валеріївна.

11:16 23.04.2020

ДИРЕКТОРИ ШКІЛ МАЮТЬ ЗАБЕЗПЕЧИТИ МОЖЛИВІСТЬ УЧИТЕЛЯМ-ПЕНСІОНЕРАМ ПРОДОВЖИТИ СВОЮ РОБОТУ НА СТРОКОВИХ ДОГОВОРАХ

МОН НАГОЛОШУЄ: ДИРЕКТОРИ ШКІЛ МАЮТЬ ЗАБЕЗПЕЧИТИ МОЖЛИВІСТЬ УЧИТЕЛЯМ-ПЕНСІОНЕРАМ ПРОДОВЖИТИ СВОЮ РОБОТУ НА СТРОКОВИХ ДОГОВОРАХ  Міністерство освіти і науки України рекомендує керівникам закладів загальної середньої освіти завчасно – до 30 квітня 2020 року – поінформувати всіх вчителів, які отримують пенсію за віком, про переведення їх на строкові договори, і з усіма, хто погодиться, укласти такі договори до 1 липня строком на один рік. 

15:15 21.04.2020

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень