A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти
Новоселицької міської ради

Новини

Найвищі рубежі подолано! Вітаємо 200-бальників 2022 року!

Одним з найвідповідальніших періодів у житті школярів завжди були випускні іспити. Цьогоріч, війна внесла свої корективи у процес підсумкового оцінювання і, звичне вже нам, ЗНО перетворилося в національний мультипредметний тест.

12:27 16.08.2022

Готуємось до НМТ!

Відбулася «підготовча» зустріч із абітурієнтами – випускниками закладів освіти Новоселицької та Мамалигівської територіальних громад.

13:45 12.07.2022

Гарні результати на обласному етапі гри "Сокіл" ("Джура")

Відповідно до нової Концепції національно-патріотичного виховання в системі освіти України до 2025 року, затвердженою Міністерством освіти і науки України на базі Чернівецького обласного центру національно-патріотичного виховання, туризму, краєзнавства та екскурсій учнівської молоді організовано та проведено ІІ етап Всеукраїнської дитячо-юнацької гри «Сокіл» («Джура») для старшої та середньої вікових груп у Чернівецькій області.

08:58 08.07.2022

Онлайн-консультування заступників директорів з НВР/НМР

07 липня КУ "Центр ПРПП" проведено онлайн-консультування заступників директорів з навчально-виховної (навчально-методичної) роботи закладів освіти Новоселицької та Мамалигівської територіальних громад. Під час зустрічі обговорено питання щодо:

15:19 07.07.2022

«Наш пошук і творчість – тобі, Україно!»

На базі Комунального закладу «Чернівецький обласний центр науково-технічної творчості учнівської молоді» проведено обласний етап Всеукраїнської виставки-конкурсу «Наш пошук і творчість – тобі, Україно!», у режимі «онлайн». На виставку представлено творчі роботи науково – технічного та декоративно-ужиткового напрямків учнівської молоді Новоселицької громади,  які  вибороли призові місця, а саме:

14:28 07.07.2022

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень