A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти
Новоселицької міської ради

Новини

ІІІ НеКонференція педагогічних працівників закладів освіти Новоселицької МТГ: фінал

З метою популяризації перспективного педагогічного досвіду та фахових здобутків, розширення можливостей для професійного співробітництва педагогів закладів освіти Новоселицької ТГ, поширення інноваційних освітніх технологій, стимулювання педагогічних працівників до професійного зростання та творчого вдосконалення протягом тижня  в громады пройшла ІІІ НеКонференція педагогічних працівників закладів освіти Новоселицької МТГ «Професійна компетентність педагога, як показник його особистісного розвитку та запорука успішного навчання учнів».

15:53 26.04.2024

ІІІ НеКонференція: зустріч педагогічних працівників, що працюють в інклюзивних класах (вчителів-предметників, асистентів вчителів, корекційних педагогів).

26 квітня в рамках ІІІ НеКонференції педагогічних працівників закладів освіти Новоселицької МТГ з теми: «Професійна компетентність педагога як показник його особистісного розвитку та запорука успішного навчання учнів» відбулась зустріч педагогічних працівників, що працюють в інклюзивних класах (вчителів-предметників, асистентів вчителів, корекційних педагогів).

15:51 26.04.2024

ІІІ НеКонференція: зустріч вчителів мовної галузі

26 квітня в рамках ІІІ НеКонференції педагогічних працівників закладів освіти Новоселицької МТГ з теми: «Професійна компетентність педагога як показник його особистісного розвитку та запорука успішного навчання учнів» відбулась зустріч вчителів мови та літератури.

14:34 26.04.2024

ІІІ НеКонференція: зустріч вчителів початкової освіти

25 квітня в рамках ІІІ НеКонференції педагогічних працівників закладів освіти Новоселицької МТГ з теми: «Професійна компетентність педагога як показник його особистісного розвитку та запорука успішного навчання учнів» відбулась зустріч вчителів початкової освіти".

15:35 25.04.2024

ІІІ НеКонфереція: зустріч вчителів освітньої галузі "Історія"

25 квітня відбулася зустріч вчителів історії в рамках ІІІ НеКонференції педагогічних працівників закладів освіти Новоселицької МТГ з теми: «Професійна компетентність педагога, як показник його особистісного розвитку та запорука успішного навчання учнів».

14:19 25.04.2024

ІІІ НеКонференція: зустріч вчителів природничого циклу

24 квітня 2024 року відбулась зустріч вчителів природничого циклу в рамках ІІІ НеКонференції педагогічних працівників закладів освіти Новоселицької МТГ з теми: «Професійна компетентність педагога як показник його особистісного розвитку та запорука успішного навчання учнів».

15:53 24.04.2024

ІІІ НеКонференція. Локація «Національно-патріотичне виховання в контексті роботи заступника директора з виховної роботи»

24 квітня в рамках ІІІ НеКонференції педагогічних працівників закладів освіти Новоселицької МТГ з теми: «Професійна компетентність педагога як показник його особистісного розвитку та запорука успішного навчання учнів» відбулась зустріч заступників директорів з виховної роботи.

15:02 24.04.2024

ІІІ НеКонференція: зустріч вчителів освітньої галузі "Здоров'я та фізична культура"

Зустріч вчителів освітньої галузі "Здоров'я та фізична культура" відбулася 24 квітня в рамках ІІІ НеКонференції педагогічних працівників закладів освіти Новоселицької МТГ з теми: «Професійна компетентність педагога як показник його особистісного розвитку та запорука успішного навчання учнів»

11:42 24.04.2024

ІІІ НеКонфереція: зустріч вихователів дошкільних закладів освіти

23 квітня відбулася зустріч педагогів дошкільної освіти в рамках в рамках ІІІ НеКонфернції педагогічних працівників закладів освіти Новоселицької МТГ з теми: «Професійна компетентність педагога як показник його особистісного розвитку та запорука успішного навчання учнів».

16:37 23.04.2024

ІІІ НеКонфереція: зустріч вчителів освітньої галузі "Технології"

23 квітня відбулася зустріч вчителів трудового навчання закладів освіти Новоселицької ТГ в рамках ІІІ НеКонфернції педагогічних працівників закладів освіти Новоселицької МТГ з теми: «Професійна компетентність педагога як показник його особистісного розвитку та запорука успішного навчання учнів».

15:47 23.04.2024

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень