A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти
Новоселицької міської ради

Новини

Онлайн-уроки на телебаченні

Вчителі Новоселицької об'єднаної територіальної громади долучились до проведення онлайн-уроків, які транслюються на телеканалі Чернівецький промінь.

11:24 07.04.2020

Електронні щоденники та журнали у закладах освіти

    Інформаційні технології є важливою тенденцією розвитку сучасної освіти. Для того щоб якісніше організувати роботу закладу освіти щодо ведення оцінок, ведення змісту вичитування програми, щоб батьки мали вільний доступ до оцінок дитини та для того щоб полегшити роботу вчителя у веденні журналів, рекомендуємо приєднатись до платформи "Нові знання".

09:18 07.04.2020

Працюємо дистанційно!

03 квітня 2020 року працівники відділу освіти апарату виконавчого комітету Новоселицької міської ради та директори закладів освіти Новоселицької та Мамалигівської об’єднаних територіальних громад взяли участь в управлінській вебінар-студії в онлайн режиміна тему: «Використання публічних освітніх порталів України для дистанційного навчання, ведення документообігу та звітності у закладах загальної середньої освіти» за участі працівників Департаменту освіти і науки Чернівецької обласної державної адміністрації та Інституту післядипломної педагогічної освіти Чернівецької області. Метою заходу є обговорення окремих аспектів організації освітнього процесу в закладах освіти в умовах карантину та здійснення дистанційного навчання.

14:35 03.04.2020

СТОП-ФЕЙК

Міністерство освіти і науки спростовує низку фейків, що зараз ширяться в Інтернеті та ЗМІ. Зокрема, йдеться про неправдиву інформацію щодо продовження карантину, скасування ЗНО, нібито обов’язок для шкіл використовувати конкретні платформи для дистанційного навчання, оскільки вони погоджені МОН, а також фейк про проведення обов’язкового загальнонаціонального вимірювання якості навчання під час карантину.

09:56 03.04.2020

Розклад уроків ВСЕУКРАЇНСЬКОЇ ШКОЛИ ОНЛАЙН

В понеділок, 6 квітня, о 10:00 для учнів 5-11 класів з усієї країни стартує проєкт «Всеукраїнська школа онлайн» – уроки з 11 предметів, які за чітким розкладом транслюватимуть українські телеканали таYouTube-канал Міністерства освіти і науки. 

13:35 01.04.2020

Проведено онлайн-нараду

  Враховуючи  сьогоднішні реалії та ситуацію, яка склалася у країні , 31 березня 2020 року відділом освіти апарату виконавчого комітету Новоселицької міської ради  було проведено онлайн-нараду для завідуючих дошкільними закладами освіти та директорів шкіл Новоселицької та Мамалигівської ОТГ.

16:31 31.03.2020

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень