A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти
Новоселицької міської ради

Новини

Звернення директорки Строїнецького НВК до учнів

Дорогі і любі мої учні Строїнецького НВК! Ви напевне знаєте, що нашому житті ніщо не є вічним: за радістю приходить сум, а за ним-радість. Так сталося і у нас: жили ми добре, горя не знали, але…вірус з короною порушив наш спокій. Ми маємо зрозуміти, що на нашому життєвому шляху багато зустрічається труднощів, які людина має подолати, щоб мати змогу йти далі.

09:31 17.04.2020

Звернення завідуючої філії Форосненського НВК до учнів

Класи нашої школи – це маленькі сім’ї, у яких і радощі і невдачі – навпіл. Це уроки й свята, олімпіади й конкурси, вечори й екскурсії, спортивні змагання та мандрівки. Але за сьогоднішньої ситуації , що скалалася на глобальному рівні, ми не маємо можливості бути разом-ШКОЛА-УЧНІ-ВЧИТЕЛІ...Але висловити те, як ми за вами сумуємо— заборонити ніхто нам не завадить.

08:58 17.04.2020

ВИ ДЛЯ МЕНЕ – ВАЖЛИВІ! Любі діти! Великі й малі! Шановні дорослі!

  Напередодні Свята Воскресіння Господнього хочу звернутись до кожного з вас! Всі ми родом з дитинства. У хвилини розпачу, хвилювань і поганих новин, хочеться повернутись назад: в мамину пісню, татову науку, вчительський світлий погляд. Триває карантин. Не канікули, коли можна зустрітись з друзями, зайнятись спортом, сходити на річку або в ліс. Карантин…. Коли друзі – дистанційно, вчителі – в онлайні, батьки – у чаті.

13:03 16.04.2020

Онлайн зустріч з Любомирою Мандзій під час EdCamp 2020

Під час Антикризового національного онлайн-EdCamp2020: школа зараз і у «світі після» Тримай п’ять, освіто!, в якому взяли участь працівники відділу освіти апарату виконавчого комітету Новоселицької міської ради, учасники мали можливість поспілкуватись онлайн з Любомирою Мандзій, яка тимчасово виконує обов’язки міністра освіти і науки.

16:16 14.04.2020

Круглий стіл вчителів румунської мови та літератури

13 квітня на базі закладів освіти Новоселицької ОТГ відбувся круглий стіл (в режимі онлайн) вчителів румунської мови і літератури (румунської та зарубіжної) на тему «Формування творчої особистості на основі організації інтелектуально-пізнавальної діяльності учнів». 

14:50 14.04.2020

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень