A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти
Новоселицької міської ради

Новини

"Завершення навчального року: рекомендації та практичне впровадження в умовах дистанційного навчання"

21 травня 2020 року відбувся он-лайн семінар на тему "Завершення навчального року: рекомендації та практичне впровадження в умовах дистанційного навчання", проведений експертами з освіти Програми «U-LEAD з Європою». В семінарі взяв участь директор Новоселицької ЗОШ№3, депутат Новоселицької міської ради Сергій Кока, який ділився з колегами досвідом дистанційного навчання та завершення навчального року в закладах освіти Новоселицької об’єднаної територіальної громади.

13:33 21.05.2020

Щиро вітаємо усіх з Днем вишиванки!

 Це особливе свято для всіх українців, які  свято бережуть традиції рідного народу.  Адже вишиванка - частина душі, його генетичний код. У давнину вірили, що вона оберігає людину, дарує їй добру долю та здоров'я. Матері, вишиваючи сорочку, молились і вірили, що ці молитви зроблять вишиванку сильнішою та зарядженою тільки позитивними емоціями.

10:23 21.05.2020

Дистанційна освіта Новоселицької та Мамалигівської ОТГ: реалії та перспективи

Відділ освіти апарату виконавчого комітету Новоселицької міської ради здійснили аналіз дистанційної освіти Новоселицької та Мамалигівської ОТГ. З результатами  можна ознайомитись за посиланням: Дистанційна освіта Новоселицької та Мамалигівської ОТГ: реалії та перспективи

15:49 20.05.2020

День Європи

День Європи – це день спільних цінностей та спільної історії всіх націй континенту. Це свято відзначається в нашій країні на державному рівні з 2003 року згідно з Указом Президента “Про День Європи”.

13:49 15.05.2020

З Днем Сім'ї!

Без перебільшення можна сказати: сім'я – це найважливіше, чим багата людина. Опора, тил, підтримка, розуміння. Нехай сім'я завжди буде міцною скелею, захистом від негараздів і розрадою в неприємностях. Любові, краси, доброго майбутнього, достатку і спільного розвитку!  

13:46 15.05.2020

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень