A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти
Новоселицької міської ради

Новини

З Днем української писемності та мови.

Дорогі освітяни! Відділ освіти апарату виконавчого комітету Новоселицької міської ради щиро вітає вас з Днем української писемності та мови. Мова є основою духовного багатства народу та інтелектуального потенціалу, найвагоміше надбання кожної окремої людини і найбільша суспільна цінність. Ми маємо безцінний дар: одну з наймилозвучніших і найкрасивіших мов світу. Всебічна підтримка державності мови, зростання її престижу, зміцнення та розвиток – почесна місія кожного громадянина України.  Нехай живе наша рідна мова! Люди, радіємо що в нас є наша, рідна українська мова!

15:12 09.11.2020

ЗНАЙ НАШИХ!

З 07 по 28 жовтня 2020 року у рамках реалізації Міжнародного освітнього проекту «Міксіке в Україні», з метою формування в учнів навички усного рахунку,  проведено І онлайн етап Національного чемпіонату Прангліміне-2020.

10:50 06.11.2020

Збереження життя і здоров’я наших учнів та педагогів понад усе!

Враховуючи несприятливу епідеміологічну ситуацію, з метою збереження життя та здоров'я учасників олімпіади та членів журі, чисельні звернення батьків та педагогічних працівників щодо недоцільності проведення ІІ етапу Всеукраїнських олімпіад з основ наук,  відділом освіти апарату виконавчого комітету Новоселицької міської ради  проведено опитування серед вчителів, батьків, учнів. В опитуванні взяли участь 1201 респондент. У відсотковому відношенні: вчителі –17,4% батьки – 50,5% учні -32,1% 80,6% респондентів зазначили, що в нинішній епідемічнії ситуації, проведення ІІ етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад є недоцільним. Дане питання було обговорене 04 листопада 2020 року під час онлайн зустрічі з керівниками закладів освіти, головами профспілкових комітетів та батьківської громадськості.  Повідомляємо, що за результатами зустрічі прийнято рішення, що ІІ етап учнівських предметних олімпіад в Новоселицькій та Мамалигівській ОТГ  НЕ ВІДБУВАТИМУТЬСЯ через карантин та загрозу розповсюдження COVID-19.

15:25 04.11.2020

Знай наших!!!

28 жовтня 2020 року, в режимі онлайн відбувся  відкритий обласний конкурс «Байт» на кращу комп’ютерну програму серед учнів загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладів віком до 14 років, який відбувся на базі ОЦНТТУМ м. Чернівці.

08:34 04.11.2020

Затверджено положення про дистанційне навчання

16 жовтня 2020 року набуло чинності Положення про дистанційну форму здобуття повної загальної середньої освіти. Воно розширює можливості для дистанційного навчання учнів – як за дистанційною формою здобуття освіти, так і при використанні технологій дистанційного навчання в інших  формах здобуття освіти.

12:38 22.10.2020

Матеріально-технічне забезпечення для кабінетів української мови та історії закладів освіти Новоселицької ОТГ

Заклади освіти Новоселицької ОТГ, за ініціативи Світлани Руснак, вчительки української мови Котелівського НВК – опорного закладу, отримали ноутбуки і принтери для кабінетів української мови та літератури і історії.

12:36 22.10.2020

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень