A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти
Новоселицької міської ради

Новини

Як дізнатися адреси пунктів пробного ЗНО?

В особистих кабінетах учасників пробного ЗНО на сайті відповідного регіонального центру оцінювання якості освіти розміщено запрошення-перепустки, у яких зазначено адреси пунктів пробного тестування.

13:39 01.06.2020

З 1 червня відновлено роботу інклюзивно-ресурсних центрів

З 1 червня в області відновлено роботу інклюзивно-ресурсних центрів, в частині проведення комплексної психолого-педагогічної оцінки розвитку дитини. Центри забезпечать першочергове обстеження, тих дітей, які мають вперше розпочати здобуття дошкільної та початкової освіти у 2020/2021 н.р.

11:17 01.06.2020

З Міжнародним днем захисту дітей!

 Щороку в перший день літа відзначається Міжнародний день захисту дітей - прекрасне свято радості та одвічної надії. Адже саме  в дітях ми хочемо бачити здійснення своїх мрій і сподівань. Прагнемо, щоб вони росли здоровими та радісними прославляли свої родини та рідний край.

08:59 01.06.2020

НАЦІОНАЛЬНА ДИТЯЧА ГАРЯЧА ЛІНІЯ

Міністерство освіти і науки України повідомляє, що під час пандемії COVID-19 життя мільйонів українських дітей тимчасово обмежується домівками та гаджетами, діти не знають, як самостійно розв’язати  певні супутні небезпечні виклики. За інформацією громадської організації «Ла Страда-Україна» Національна дитяча гаряча лінія з початку запровадження в Україні карантину прийняла понад 4 тисяч звернень від дітей, підлітків, а також запитів дорослих щодо дітей. Більшість звернень тісно пов’язані з поширенням пандемії COVID-19 та стосуються насильства і жорстокого поводження з дітьми в у власних родинах (40% від загальної кількості звернень), проблем із психологічним  здоров’ям дітей (20% від загальної кількості звернень), ризиків, з якими діти стикаються в інтернеті (близько 20% від загальної кількості звернень) тощо.

15:29 26.05.2020

Терміни проведення ПРОБНОГО ЗНО

Пробне ЗНО з української мови та літератури відбудеться 15 червня, з інших предметів – 17 червня. Про це йдеться у відповідному наказі Український центр оцінювання якості освіти, оприлюдненому сьогодні.

15:55 22.05.2020

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень