A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти
Новоселицької міської ради

Новини

ЗАВЕРШЕННЯ 2019-2020 НАВЧАЛЬНОГО РОКУ

ЗАВЕРШЕННЯ 2019-2020 НАВЧАЛЬНОГО РОКУ ТА ПІДСУМКОВЕ ОЦІНЮВАННЯ УЧНІВ – ОПУБЛІКОВАНО РОЗ’ЯСНЕННЯ МОН   В умовах дистанційного навчання педагогічні ради шкіл можуть самостійно визначати деталі освітнього процесу і завершення навчального року, а підсумкове оцінювання може здійснюватись віддалено. Про це йдеться у листі-роз’ясненні МОН, оприлюдненому сьогодні, 16 квітня 2020 року.

15:12 21.04.2020

Директори шкіл Новоселицької та Мамалигівської об’єднаних територіальних громад, напередодні Великодня, звертаються до вас, ЛЮБІ ДІТИ!

      Карантин – не виклик, це – можливість. Можливість для усього людства. Саме завдяки йому більшість із нас має змогу порівняти як було «до», і  що маємо «нині».  Це можливість переосмислити дуже багато речей: можливість зрозуміти наскільки ми були вільними у діях, однак не цінували це, можливість зрозуміти, що ми щасливі, але не помічали цього щастя. Адже  як чудово проводити з друзями, рідними час на природі, як чудово йти до магазину, де тобі не потрібно вистояти пів години черги, як класно гуляти по вулиці без маски, вільно вдихаючи кожен ковток повітря…

10:39 17.04.2020

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень