A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти
Новоселицької міської ради

Новини

"Учитель року - 2021" - завершення

Четвер та п’ятниця попереднього тижня стали вирішальними на обласному турі Всеукраїнського конкурсу “Учитель року – 2021”. Протягом двох днів учасники номінацій “Українська мова та література”, “Математика” та “Трудове навчання” змагалися в конкурсному випробуванні “Урок” за участі здобувачів освіти. Тим часом в номінації “Керівник закладу освіти” учасники демонстрували навички із розробки освітніх проєктів.

09:06 22.02.2021

День Героїв Небесної Сотні 2021

Указом Президента України № 69/2015 „Про вшанування подвигу учасників Революції гідності та увічнення пам’яті Героїв Небесної Сотні” встановлено особливий пам’ятний день – День Героїв Небесної Сотні, який відзначається тепер щорічно 20 лютого.

11:47 20.02.2021

"Учитель року 2021" - день третій

Минув третій конкурсний день «Учителя року – 2021» У третій день інтелектуальних змагань ІІ регіонального туру учасники номінації «Керівник закладу освіти» проводили фасилітаційну сесію «Формування позитивного іміджу ЗЗСО: пріоритетні кроки та вектори У рамках Всеукраїнського конкурсу «Учитель року - 2021» для учасників номінації «Українська мова та література» було цікаве завдання – написання есе «У кожного з нас – безліч різноманітних справ. Виконуючи складні завдання, ми можемо поєднувати зусилля для досягнення мети. Що є найкращою мотивацією людини до роботи й навчання впродовж життя?» Учасниками номінації «Математика»  сьогодні писали контрольну роботу під пильним наглядом журі. А ось як правильно й креативно розробити дорожню карту творчого учнівського проєкту «Фотозона для тематичного свята у школі» можна було дізнатися в учасників номінації «Трудове навчання».

17:10 17.02.2021

Обласний етап конкурсу "Учитель року 2021" - день другий

У другий день змагань учасники номінації «Керівник закладу освіти» мали продемонструвати свою управлінську компетентність, виконуючи ситуаційні задачі. Як розв’язувати рівняння й задачі, використовуючи онлайн-застосунки, можна було дізнатися з дистанційних уроків, проведених учасниками номінації «Математика». Уміння аналізувати художні твори та пояснювати складні орфограми підтвердили вчителі української мови та літератури, презентуючи свої дистанційні уроки. Конкурсанти номінації «Трудове навчання» представили важливі для свого предмета метод проєктування та метод біоформ.

17:08 16.02.2021

Перший день конкурсних випробувань «Учитель року – 2021»

Цьогоріч, на обласному турі конкурсу Новоселицьку громаду представляють четверо учасників: - Оксана Ткач, директорка Зеленогайського ЗЗСО; - Анастасія Рошка, вчителька української мови та літератури Маршинецького НВК; - Людмила Лютик, вчителька математики Новоселицької гімназії; - Кристина Бойку, вчителька трудового навчання Маршинецького НВК. Сьогодні, 15 лютого, розпочалися перші конкурсні випробування. У номінації «Керівник закладу освіти» учасникам необхідно було презентувати модель управлінського рішення щодо розвитку ЗЗСО (рівень освіти: базова середня освіта, місцезнаходження: сільський населений пункт гірської місцевості тощо).  Учителі української мови та літератури демонстрували фрагмент уроку української літератури на тему «Євген Маланюк «Уривок з поеми» (11 клас). Розробкою задач з геометрії займалися вчителі математики, створюючи методичні завдання для уроку на тему «Чотирикутники. Трапеція» у 8 класі. Конкурсанти в номінації «Трудове навчання» складали конспект уроку «Захист проєкту» (кожен учасник за власним бажанням міг обрати тему проєкту серед тем 8 класу). Усі випробування проходили в дистанційному режимі. Бажаємо конкурсантах успіхів!

15:26 15.02.2021

Розпочалась реєстрація на ЗНО - 2021

Сьогодні розпочалась реєстрація для участі у зовнішньому незалежному оцінюванні 2021 і триватиме до 5 березня. Такий термін встановлює календарний план підготовки та проведення ЗНО 2021 року, затверджений наказом МОН від 30.09.2020 №1210.

16:26 01.02.2021

З Днем Соборності України!

Український народ 22 січня щорічно святкує День Соборності України. Це свято нагадує нам, що Україна не розділена, що немає окремої Східної і Західної України, а що у нас єдина держава і ми – єдиний народ! Тож прийміть найкращі привітання з нагоди найвеличнішого свята українського народу – Дня Соборності України!

13:46 22.01.2021

Триває реєстрація на пробне ЗНО 2021

5 січня 2021 року, розпочалась реєстрація для участі в пробному зовнішньому незалежному оцінюванні. Зареєструватися можна до 19 січня включно на сайті відповідного регіонального центру оцінювання якості освіти.

16:20 11.01.2021

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень