A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти
Новоселицької міської ради

Учнівські олімпіади та конкурси

ОЛІМПІАДА З ІКТ РОЗПОЧАЛАСЬ

Сьогодні 16.12.2023 року розпочався ІІ етап олімпіади з інформаційних технологій для учнів 8-11 класів Новоселицької та Мамалигівської ТГ.

09:19 16.12.2023

ЮНІ ТАЛАНТИ — “У СВІТЛІ РІЗДВА”

"У світлі Різдва" — ще  один відповідальний і цікавий конкурс, який виявляє юні таланти, відбувся минулими вихідними. Участь у ньому взяли і вихованці Новоселицького Центру позашкільної освіти (керівник — Аліна Маєруца). Взяли — і перемогли, причому у декількох номінаціях. 

16:53 11.12.2023

ПЕРЕМОЖНИЙ ДЕБЮТНИЙ ВИСТУП

На вихідних у Чернівцях відбувся Всеукраїнський хореографічний конкурс-фестиваль «Дикі танці». Яскраво і професійно виступили на ньому вихованці КЗ «Центр позашкільної освіти» Новоселицької міської ради, виборовши перше місце (Gold winner). Такий ось феєричний дебют старшої групи гуртка «Butterfly» (керівник - Валерія Гуцуляк). Перший виступ на фестивалі. І — одразу переможці! Молодці!

16:51 11.12.2023

ЮНІ ХІМІКИ ЗМАГАЮТЬСЯ ЗА ПРАВО НАЗИВАТИСЬ КРАЩИМИ З КРАЩИХ

Еліта хіміків двох громад, як їх назвав голова журі Валерій Рурак, змагаються за право називатися кращими - в Новоселиці стартував другий етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з хімії. Участь у ньому беруть понад 30 учасників і учениць з освітніх закладів Новоселицької та Мамалигівської громад. 

11:03 09.12.2023

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень