A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти
Новоселицької міської ради

Учнівські олімпіади та конкурси

РОЗДУМИ ПРО ШЕВЧЕНКОВУ МУДРІСТЬ

Свої міркування, чому літературна спадщина Тараса Шевченка не втрачає своєї актуальності й донині, свою обізнаність з творчістю генія української літератури сьогодні демонструють учасники й учасниці ІІ етапу Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді ім. Т.Шевченка. 70 учнів освітніх закладів Новоселицької та Мамалигівської ТГ з'їхались до Новоселиці, де проходить конкурс.

11:48 08.12.2023

РОЗПОЧАЛАСЯ ОЛІМПІАДА З ПРАВОЗНАВСТВА

Юні правознавці з Новоселицької та Мамалигівської громад сьогодні демонструють свої знання - стартував ІІ етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з правознавства. Участь у ньому беруть 11 учасників та учасниць з освітніх закладів двох громад.

10:10 08.12.2023

НОВОСЕЛИЦЬКІ ТЕНІСИСТИ — ПЕРЕМОЖЦІ І ПРИЗЕРИ ОБЛАСНИХ ЗМАГАНЬ

На вихідних відбувся фінал обласної гімназіади з настільного тенісу. Юні новоселицькі тенісисти гідно представили громаду на цих змаганнях і вибороли третє призове місце, поступившись лише суперникам з обласного центру. “Бронзу” нашій команді забезпечили Дорін Вакараш, Ілля Бурдужук, Неля Кіореску, Емма Дісар (тренер — Олександр Дячук). 

13:43 06.12.2023

ДОСТРОКОВО ВИБОРОЛИ “БРОНЗУ”

Протягом листопада щонеділі проходили змагання відкритої першості Чернівецької області з баскетболу серед дівчат 2010-2011р.н. В чемпіонаті взяли участь 8 команд —  Мамаївці, Лужани, Вижниця, Кельменці, Подвір’ївці, Топорівці, Чернівці і Новоселиця. 

13:42 06.12.2023

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень