A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти
Новоселицької міської ради

Новини

Нарада вчителів «Захисту України» та відповідальних за військово-патріотичне виховання

Сьогодні, 17 січня 2023 року відбулася нарада вчителів «Захисту України» та відповідальних за військово-патріотичне виховання в закладах освіти Новоселицької територіальної громади.

12:39 17.01.2023

Приємний подарунок Маршинецькому ліцею

Діти Маршинецького ліцею віднині забезпечені теплом та світлом. Національна Спілка Адвокатів Румунії, за сприянням Генерального консула Румунії в м.Чернівці Ірини-Лоредани Стенкулеску та сенатора Даніела Фенекіу, передали   Маршинецькому ліцею Новоселицької міської ради генератор потужністю 30 кВт.

09:36 17.01.2023

Ще один канікулярний тиждень проведений з користю

Канікули  тривають, а це означає, що тривають і розваги в КЗ «Центр позашкільної освіти». Ще один канікулярний тиждень проведений з користю. Кожного дня діти були зайняті: відвідували гуртки, переглядали мультиплікаційні фільми, брали участь у майстер-класах, співали колядки та брали участь у вікторинах. Отже, канікули – це завжди добре, весело та корисно!

14:51 12.01.2023

Канікули в "Центрі позашкільної освіти"

Зимові канікули - час дивовижних пригод та розваг, а ще чудова нагода поспілкуватись з друзями в затишній атмосфері та добре розважитись. Саме так, розважалися вихованці КЗ «Центр позашкільної освіти» протягом першого тижня зимових канікул.

12:37 11.01.2023

Відбулася інструктивно-методична нарада із ЗДНВР(НМР)

03 січня 2023 року відбулася інструктивно-методична нарада із заступниками директорів з навчально-виховної (навчально-методичної) роботи закладів загальної середньої та позашкільної освіти Новоселицької та Мамалигівської територіальних громад.

12:31 03.01.2023

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень