A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти
Новоселицької міської ради

Новини

Вдосконалення надання корекційно-розвиткових послуг дітям з інтелектуальними труднощами/потребами

Сьогодні, 30 березня, на базі КУ «Новоселицький інклюзивно-ресурсний центр» діяла студія для участі педагогічних працівників (корекційних педагогів) закладів освіти з інклюзивним навчанням Новоселицької та Мамалигівської громад у обласному онлайн-практикумі щодо удосконалення надання корекційно-розвиткових послуг дітям з інтелектуальними труднощами/потребами.

17:36 30.03.2023

Відбулася зустріч фахової спільноти вчителів біології

Наприкінці березня відбулася зустріч фахової спільноти вчителів біології. Зустріч, що відбулася в КУ "Центр професійного розвитку педагогічних працівників", підготували вчителі Малинівського ліцею. Заклад та педагогів презентувала заступник директора з НВР Лаура Бернік.

14:54 30.03.2023

Відбувся конкурс "Будуємо мости між Україною та Францією"

24 березня 2023 року під головуванням Руслана Майданського, заступника Новоселицького міського голови відбулося засідання журі конкурсу серед учнів закладів освіти Новоселицької міської територіальної громади «Будуємо мости між Україною та Францією», що тривав у лютому-березні 2023 року.

14:07 24.03.2023

Освітяни долучилися до місячника благоустрою

Відповідно до рішення виконавчого комітету Новоселицької міської ради у населених пунктах Новоселицької територіальної громади оголошено місячник санітарної очистки та благоустрою територій, присвячений Всеукраїнському Дню довкілля.

13:46 24.03.2023

Відбулася онлайн-нарада із керівниками

23 березня начальником відділу освіти Новоселицької міської ради Аделіною Руснак проведено онлайн-нараду із керівниками закладів дошкільної та загальної середньої освіти Новоселицької та Мамалигівської територіальних громад.

16:00 23.03.2023

Бути почутими!

На засіданні школи логопедичної майстерності, яка діє на базі КУ «Новоселицький ІРЦ» сьогодні, 22 березня 2023 року розглядалася тема: «Альтернативна комунікація за допомогою карток PECS для дітей з порушенням мовлення». Метою заходу було проаналізувати, що таке «PECS» та чому ця методика унікальна; визначити, що дозволяє система PECS дітям; проаналізувати та виокремити можливості,  які  відкриваються  перед учнем, що спілкується завдяки методиці та надати вчителям-логопедам практичні поради  щодо роботи з картками PECS.

15:19 22.03.2023

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень