A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти
Новоселицької міської ради

Новини

Новоселицькі ліцеїсти дізнавались, як можуть долучитись до вирішення проблеми безпритульних собак на вулицях міста

Новоселицька міська рада готується до підписання Меморандуму про співробітництво з мобільною командою ТОВ «Чотири лапи Україна», яка проведе безкоштовну стерилізацію тварин у нашому місті. Роботи заплановані на серпень-жовтень, а наразі триває інформаційно-просвітницька кампанія. 

16:50 09.05.2023

ВІДЗНАЧАЄМО ДЕНЬ ЄВРОПИ І ВШАНОВУЄМО ТИХ, ХТО ЖИТТЯ ПОКЛАВ ЗА ЄВРОПЕЙСЬКІ ЦІННОСТІ

День Європи в Україні відзначають двадцять років поспіль. Але цьогоріч уперше – 9 травня, бо саме в цей день 73 роки тому на саміті в Мілані було зініційовано створення Європейського Союзу. «Сьогодні єдність на нашому континенті наближає нас до відзначення першого дня нашого миру. І правильно буде разом з усією вільною Європою відзначати День Європи», – зазначив Президент Володимир Зеленський у своєму зверненні після підписання Указу про щорічне відзначення цього свята в Україні.

13:39 09.05.2023

ВИХОВАНЦІ І ПРАЦІВНИКИ «ЯСНОГО СОНЕЧКА» ВЧИЛИСЬ, ЯК БУТИ ПРИ ПОЖЕЖІ

Вогонь – це тепло і світло, якщо процес контрольований, і – велика біда, якщо він спричиняє пожежу. І знати правила пожежної безпеки та вміти їх дотримуватись, необхідно змалечку. У новоселицькому закладі дошкільної освіти «Ясне сонечко» сьогодні провели навчання з пожежної безпеки.

13:35 09.05.2023

КЕРІВНИКАМ ЗАКЛАДІВ ОСВІТИ НОВОСЕЛИЦЬКОЇ ГРОМАДИ ПРЕЗЕНТУВАЛИ МОЖЛИВОСТІ ОСВІТНЬОЇ ПЛАТФОРМИ "EDDY"

На виконання доручення директора Департаменту освіти і науки Чернівецької ОДА (ОВА), сьогодні в Новоселицькій громаді відбулась стратегічна сесія впровадження цифрової трансформації освітньої галузі для керівників закладів дошкільної, загальної середньої освіти ТГ.

13:46 08.05.2023

ОТРИМАЛИ ПОДАРУНКИ ЗА МИЛОСЕРДЯ І ТАЛАНТ

Учні закладів освіти Новоселицької громади взяли активну участь у конкурсі малюнків, приуроченому 105-річчю Товариства Червоного Хреста. Ті, чиї роботи були найкращими, отримали подарунки від Червонохресної організації. Голова Новоселицької міської організації товариства Червоного Хреста Марина ГЛІГОР вручила їх у межах відзначення Дня міста. Тож 6 травня на головну сцену громади піднялись Катерина СЕРБУЛ, учениця Зеленогайського ліцею; Андрій МЕЛЬНИЧУК, Світлана ПЕРЕРВА, Анна КАРАПЧІЄВСЬКА,  Данило СЛАНІНА, учні Новоселицького ліцею №1; Артем БАБИН, учень Котелівського ліцею; Дарія ІЛИК, Денис ГУЛЬПЕ, Юлія УРСУ, Данієла РЯБКО, Ванесса ДОВГАН – учні Динівецького ліцею; Табіта ТОМУЛЕЦЬ, Сімона ПЕРЕБИКОВСЬКА,  Віоліна ПАНЧУК –  учениці Берестянської гімназії. Всі вони отримали подарунки за участь.

13:33 08.05.2023

ВІДЗНАКИ ТИМ, ХТО ГАРНО ВИВЧАЄ ФРАНЦУЗЬКУ

Іноземну мову знати – і цікаво, і корисно, і приємно. У цьому переконались знавці французької мови-переможці і призери конкурсу «Будуємо мости між Україною та Францією». В межах відзначення Дня міста відзнаки і подарунки з рук голови Новоселицької МТГ Марії НІКОРИЧ отримали учні Новоселицького ліцею №2 БИНДЮ Дарія, ГЕОРГІЄШ Денис, ШВЕЦОВА Кіра, БЕЖЕНАР Даніела, КИШЛАР Рустам, САРАКУЦА Євгеній і РОМАНЮК Злата-Анна. Такі ж відзнаки у ІСАК Ольги, СТЕЦЬ Ксенії, БОЖИКА Михайла, ДОЛІНСЬКОЇ Міхаели і ТОМУЛЕЦЬ Табіти з Берестянської гімназії та ПАЛАДІЯ Крістіана (Малинівський ліцей). Вони посіли третє місце у цьому конкурсі в номінації «Образотворче мистецтво».

10:07 08.05.2023

Відзнаки за примноження слави Новоселиці отримали учні навчальних закладів міста, їх вчителі і батьки

6 травня Новоселиця відзначає свою 567-у річницю. За інших обставин це було б чудове свято. Але нині, коли триває велика війна, традиційних урочистих заходів не буде, святкуватимемо після Перемоги. Однак людей, які у такий непростий рік зробили все можливе і неможливе, аби примножити славу Новоселиці, міська влада все ж нагородила відзнаками.

15:38 05.05.2023

ХНУВС запрошує на навчання

28 квітня до Новоселицької територіальної громади завітали представники Харківського національного університету внутрішніх справ.

13:21 28.04.2023

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень