A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти
Новоселицької міської ради

Новини

ВЕСЕЛКОВИЙ ТИЖДЕНЬ

Швидко і весело промайнув перший тиждень в освітньо-просвітницькому таборі «Веселка» на базі КЗ «Центр позашкільної освіти».

15:42 16.06.2023

КЕРІВНИКИ ЗАКЛАДІВ ОСВІТИ НОВОСЕЛИЧЧИНИ ЗВІТУЮТЬ ПРО СВОЮ РОБОТУ ЗА РІК

В освіті, як відомо, – своє літочислення і підсумки року тут підбивають у червні-серпні, щоб вже з вересня вступити у рік новий. Діти пішли на канікули, а тим часом батьківська громадськість Новоселицької громади разом з педагогічними колективами і учнівським самоврядуванням заслуховують звіти директорів, котрі, відповідно до Положення про загальноосвітній навчальний заклад, звітують про роботу протягом 2022/23 навчального року.

15:33 16.06.2023

У НОВОСЕЛИЦЬКІЙ ГРОМАДІ СТВОРЯТЬ ПРОСТІР, ДРУЖНІЙ ДО ДІТЕЙ ТА МОЛОДІ

Новоселицька МТГ виграла ще один  проєкт. Якщо офіційною мовою, то це – «Посилення захисту внутрішньо переміщених дітей, найбільш незахищених дівчат і хлопців, в Тернопільській, Чернівецькій, Івано-Франківській та Закарпатській  областях України», який  реалізується Terre des hommes-Україна, БФ «Посмішка ЮА», БФ «Жовто-Блакитні Крила» за підтримки Гуманітарного фонду для України. 

11:56 16.06.2023

ОСВІТЯНИ НОВОСЕЛИЧЧИНИ ВШАНУВАЛИ ПАМ’ЯТЬ ТОГО, КОГО НАРОД НАЗИВАВ ЛУЧАФЕРУЛ

Він – неперевершений майстер румунського письменства, а його поезія, кажуть знавці, випромінює ласкаве світло. Недарма народ називав його Лучаферул (зоря). І сьогодні, у річницю того дня, коли він відійшов у засвіти, шанувальники його слова віддають данину пам’яті Міхаю Емінеску – класику румунської літератури, поету, прозаїку, публіцисту. Традиційно вшанували пам’ять Лучаферула в Новоселиці.

16:36 15.06.2023

Другий день "Літнього інтенсиву-2023"

Цікаво та корисно провели час сьогодні, 13 червня, педагоги Новоселицького ліцею №1. Що робити при втраті свідомості чи носовій кровотечі? Що таке прийом Геймліха та як проводити серцево-легеневу реанімацію? На ці та інші запитання давали відповіді представники Новоселицького фахового медичного коледжу-інструктори Новоселицької міської організації товариства Червоного Хреста.

17:26 13.06.2023

ВЕСЕЛО У НОВОСЕЛИЦЬКІЙ «ВЕСЕЛЦІ»

Літні канікули – не просто безтурботні й сонячні дні, це ще й можливість поспілкуватись із друзями, займаючись улюбленою справою. На базі КЗ «Центр позашкільної освіти» сьогодні відчинив двері літній освітньо-просвітницький табір «Веселка». Табір розділений на загони, кожен з яких має свого командира. 

16:04 12.06.2023

Стартував "Літній інтенсив-2023"

12 червня на базі Котелівського ліцею фахівці КУ "Центр ПРПП", представники Новоселицького медичного фахового коледжу та інструктори Новоселицької міської організації товариства Червоного Хреста провели перші консультації в рамках "Літнього інтенсиву-2023".

14:50 12.06.2023

Нова українська школа: впевнений поступ реформи у базовій середній освіті

7 червня відбувся Регіональний івент для професійної спільноти учителів фізкультури 5-х класів «Нова українська школа: впевнений поступ реформи у базовій середній освіті», модератором якого був Петро Старовойт, методист ІППОЧО.

16:26 07.06.2023

«ТА ЦЕ ВІЙНА – ВАЖКА І ЗЛА. НАЙКРАЩИХ ЗАБИРА ВОНА...»

Роман ЯЩУК, Герой-захисник з Новоселиці, – з тих, найкращих, хто своє життя поклав на вівтар України. Побратими присвятили йому віршовані рядки, з яких ведуча і розпочала сьогодні церемонію відкриття меморіальної дошки. Роман Станіславович народився і провів свої шкільні роки на Вінничині, тому дошку встановили на стінах будинку, де він прожив щасливі роки з дружиною Яною та донечками. 

12:11 06.06.2023

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень