A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти
Новоселицької міської ради

Новини

ПЕРШИЙ ЗАСТУПНИК МІНІСТРА ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ ВІДВІДАВ НОВОСЕЛИЦЬКИЙ ЛІЦЕЙ №2

Сьогодні, в межах робочої поїздки до Чернівецької області, Новоселицький ліцей №2 відвідав перший заступник Міністра освіти і науки України Євген Кудрявець разом з представниками Ради Європи і Державної служби України з етнополітики та свободи совісті. Супроводжували їх заступник голови Чернівецької обласної державної адміністрації (начальника ОВА) Юлія Грицку-Андрієш та представники Департаменту освіти і науки облдержадміністрації (ОВА). 

17:32 11.08.2023

У НОВОСЕЛИЦЬКІЙ ГРОМАДІ РОЗПОЧАВ РОБОТУ ЛІТНІЙ КЛУБ «МИ ВДОМА – В УКРАЇНІ»

Сьогодні в Новоселицькій громаді розпочав роботу літній клуб для дітей шкільного віку в межах ініціативи DECIDE Summer Clubs «Ми вдома – в Україні». Проєкт стартував на базі комунального закладу «Центр позашкільної освіти».

16:33 10.08.2023

«МИ ВДОМА – В УКРАЇНІ»: в Новоселицькій громаді педагоги готові до організації літнього клубу для школярів

В межах реалізації швейцарсько-українського проєкту DECIDE Summer Clubs «Ми вдома – в Україні» завершилося навчання педагогічних працівників, що працюватимуть в літньому клубі. Педагоги громади успішно пройшли відповідну підготовку, отримали всі необхідні рекомендації та навчально-методичні матеріали. І сьогодні презентували активності, які чекатимуть на учасників літнього клубу. 

15:48 04.08.2023

В Новоселицькій громаді триває підготовка до роботи літнього клубу «МИ ВДОМА – В УКРАЇНІ».

Стартувала підготовка педпрацівників до роботи в літньому клубі. Протягом п’яти найближчих днів понад 20 педагогічних працівників КЗ «Центр позашкільної освіти» та трьох міських ліцеїв вдосконалюватимуть свої уміння й навички щодо організації оздоровлення та відпочинку, знання з освіти для демократичного громадянства та освіти з прав людини. Також, в ході навчання, педагоги вдосконалять свої вміння з планування, психологічної підтримки, основ безпеки, фізичного та творчого розвитку учнівської молоді.

14:46 31.07.2023

З ДНЕМ УКРАЇНСЬКОЇ ДЕРЖАВНОСТІ!

Понад тисячу років тому, у 988 році, князь Володимир Великий освятив свою прославлену державу Київську Русь – територію нинішньої України. Цього року, у день Володимира Великого, ми вдруге відзначаємо важливе державне свято – День української державності. 

10:31 28.07.2023

ПОЧИНАЄМО ПІДГОТОВКУ ДО ВІДКРИТТЯ ЛІТНЬОГО КЛУБУ

В Новоселицькій громаді розпочали підготовку до роботи літнього клубу «МИ ВДОМА – В УКРАЇНІ». Сьогодні отримали перший вантаж з обладнанням та інвентарем від організаторів: каремати, сидушки і принтер з набором фарб.

15:14 20.07.2023

ВЧИЛИСЯ ВИГОТОВЛЯТИ МАНДАЛУ

Літо – у розпалі, найочікуваніші канікули – також. І наші школярі і школярки проводять їх з користю. Сьогодні до КЗ "Центр позашкільної освіти" завітали гості –  працівники БО «БФ Рокада», які провели майстер клас з виготовлення мандал.

16:16 17.07.2023

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень