A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти
Новоселицької міської ради

Новини

ІЗ СВЯТОМ СИЛЬНИХ ДУХОМ І ТІЛОМ! З ДНЕМ ФІЗИЧНОЇ КУЛЬТУРИ І СПОРТУ!

За гарною традицією, у другу суботу вересня  ми відзначаємо День фізичної культури і спорту — свято прихильників здорового способу життя. За всіх часів саме сильні духом і тілом люди складали опору суспільства, адже спорт не тільки дає здоров'я, він загартовує характер і волю. Кому, як не жителям нашої громади, котрі не одну сотню разів піднімались на п’єдестали, це знати! Новоселиччина завжди славилась спортивними талантами і наша громада гідно тримає цю планку й нині.

11:47 09.09.2023

БЕРЕСТЯНСЬКІ ГІМНАЗИСТИ ОТРИМАЛИ ПОДАРУНОК ВІД РІДНИХ ГЕРОЯ-ЗАХИСНИКА

40 років тому поріг Берестянської школи переступив «першачок» Руслан Молдован – скромний хлопчисько, яким через десятки років пишатиметься не лише рідна школа, але й уся громада, увесь край, вся Україна. У березні минулого року він був серед тих небагатьох, хто повернувся з-за кордону, щоб боронити рідну землю, нас з вами. А наприкінці минулого літа Герой загинув.

18:12 01.09.2023

ПЕРШОВЕРЕСЕНЬ У НОВОСЕЛИЦЬКІЙ ГРОМАДІ

Такий він, цей особливий день, в освітніх закладах Новоселицької громади. З Першовереснем! Хай цей навчальний рік буде гарним і мирним! В добрий час!

18:03 01.09.2023

З ПЕРШОВЕРЕСНЕМ! У ДОБРИЙ ЧАС!

Сьогодні — особливий день, один з найкращих у році. Ви вже помітили, як наші вулиці посвітліли від юнацьких посмішок, а ранкову тишу розбудив дитячий щебет. Ностальгічні погляди дорослих, душевний щем вчорашніх випускників, смуток і радість – все сьогодні переплелось. 

09:28 01.09.2023

ЗА СУМЛІННУ І ПЛІДНУ ПРАЦЮ

Традиційно в межах обласної освітянської конференції були відзначені кращі педагоги Буковини. Серед тих, чиї визначні успіхи у навчанні та вихованні підростаючого покоління  поціновано, – і педагоги освітніх закладів Новоселицької громади. 

16:31 29.08.2023

ПОКЛОНИЛИСЬ ПАМ’ЯТІ ГЕРОЇВ І ОБГОВОРИЛИ ОСВІТНЮ ВІЗІЮ

Серпнева зустріч педагогів цьогоріч розпочалась нетрадиційно. Не в залі, а на новій локації – Алеї слави в центрі Новоселиці, біля портретів наших земляків-Героїв, які загинули, боронячи цілісність і незалежність України.

15:10 29.08.2023

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень