A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти
Новоселицької міської ради

Новини

“БУКОВИНСЬКЕ ВІЧЕ”: пам’ятна подія, яка надихає до боротьби за цілісність України

«Віче бажає прилучення австрійської часті української землі до України», – всі, кому дорога історія рідного краю, рідної України, знають ці слова з маніфесту, підписаного 3 падолиста, як тоді писали 1918 року на зібранні Буковинськоо віча. 

19:40 03.11.2023

ПЕДАГОГИ НОВОЇ УКРАЇНСЬКОЇ ШКОЛИ ПРОДОВЖУТЬ ВДОСКОНАЛЮВАТИСЯ!

01 листопада на базі Новоселицького ліцею №1 відбувся одноденний семінар-тренінг, організаторами якого були Департамент освіти і науки Чернівецької ОВА, КЗ «Інститут післядипломної педагогічної освіти Чернівецької області» за підтримки «LEGO Foundation».

19:10 02.11.2023

ДОРОГИ УКРАЇНИ — ПЕРЕПЛУТАНІ НИТКИ ЛЮБОВІ”: колективи освітніх закладів Новоселицької громади долучились до написання Радіодиктанту національної єдності

Написання радіодиктанту — чи не найулюбленіше заняття, як для школярів, так і для тих, хто давно вже не за партою. Може, тому, що відчуваєш єдність із своїми співвітчизниками — тих, кого знаєш, і про чиє існування навіть не здогадуєшся. Може тому, що відчуваєш причетність до чогось важливого... 

14:34 27.10.2023

СПІТЬ СПОКІЙНО, ВЧИТЕЛЬКО. ВИ — У ВДЯЧНІЙ ПАМ’ЯТІ СВОЇХ УЧНІВ...

Сьогодні перестало битися серце новосельчанки Валентини Петрівни РИНДЮК — Заслуженої вчительки України, яка понад пів століття віддала роботі в освіті. Відкрита, справедлива і вимоглива, завжди елегантна... Такою її запам’ятали учні. 

12:21 24.10.2023

“КРАЇНА ЗІРКОВИХ МРІЙ”

Соціальний простір під такою назвою відкрили у комунальному закладі “Центр позашкільної освіти». 

16:20 20.10.2023

НАЙТЕПЛІШІ І НАЙСМАЧНІШІ ВІТАННЯ ШКІЛЬНИМ КУХАРЯМ

Сьогодні в усьому світі відзначають День кухаря. Це — професійне свято і наших шкільних кухарів. Працівники шкільних і кухонь дитсадків — справжні творці, які можуть зробити страву одночасно привабливою зовні, ситною, а головне — корисною для наших школярів і дошкільнят.  Прийміть нашу вдячність за вашу роботу. І — найсмачніші, найтепліші та найщиріші вітання з професійним святом. Благополуччя і здоров'я вам, стабільності й усіх гараздів. 

16:18 20.10.2023

ЗУСТРІЧ-УРОК ЛЮБОВІ ДО РІДНОГО КРАЮ

Гарний і цікавий урок українознавства був сьогодні у новоселицьких ліцеїстів, студентів медичного фахового коледжу, та і дорослих новосельчан, які завітали до малої зали Новоселицького будинку культури.  Провів його заслужений діяч мистецтв України, журналіст, етнограф, педагог, дизайнер, майстер художньої виставки і писанкарства, директор Буковинського центру культури і мистецтв Микола Миколайович Шкрібляк. 

17:16 19.10.2023

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень