A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти
Новоселицької міської ради

Новини

Щиро вітаємо вчителя, який гідно представив Новоселицьку громаду!

Всеукраїнський конкурс «Учитель року» є конкурсом професійної майстерності вчителів, який щорічно проводиться з метою підвищення престижності професії вчителя в суспільстві, стимулювання участі педагогів у процесах становлення та розвитку ефективної національної системи освіти,  популяризації кращих і новітніх педагогічних практик.

18:16 25.01.2024

ВКЛОНИЛИСЬ ПАМ’ЯТІ СВІТОЧУ ЛІТЕРАТУРИ

Сьогодні виповнюються 174 роки від дня народження Міхая Емінеску – одного з найяскравіших представників румунської класичної літератури, який багато років прожив на Буковині.

15:28 15.01.2024

ТРИВАЮТЬ КАНІКУЛИ У ПОЗАШКІЛЛІ

Не менш цікавим, веселим та пізнавальним для гуртківців був другий тиждень зимових канікул. Діти мали змогу поїхати в місто Чернівці на обласний фестиваль колядок та щедрівок, де представили сучасну  колядку - як відлуння давніх традицій та обрядів, взяти участь в майстер- класах:

12:33 12.01.2024

ВЕСЕЛІ КАНІКУЛИ!

Довгоочікувана пора - зимові канікули. Хоч  вони і значно коротші за літні, зате завжди проходять весело та яскраво. 

19:58 05.01.2024

З 2024-им! ХАЙ НОВИЙ РІК СПРАВДИТЬ НАШЕ ГОЛОВНЕ БАЖАННЯ!

Ми на порозі одного з найочікуваніших свят — Нового року. Його люблять діти і дорослі, романтики і скептики (хоча й не зізнаються в цьому). На цю, сповнену незбагненної магії, пору усі покладають багато надій, адже, скільки б років нам не було, ми хочемо вірити в диво... І нехай прийдешній 2024-ий нам його подарує. Хай справдить головне бажання мільйонів українців, наше з вами, читачу, бажання — хай принесе нашій країні Перемогу і довгоочікуваний мир. Нехай всі сім'ї возз'єднаються, а Україна процвітає!

10:06 31.12.2023

І ВИСТУПАМИ ЮНИХ АРТИСТІВ НАСОЛОДИЛИСЬ, І НА ЗСУ ЗАДОНАТИЛИ

Новорічна атмосфера, піднесений настрій та щасливі усмішки юних артистів... У великій залі Новоселицького Будинку культури відбувся новорічний концерт за участі вихованців КЗ «Центр позашкільної освіти», який пройшов під гаслом «Підтримай ЗСУ своїм донатом». 

17:17 28.12.2023

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень