A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти
Новоселицької міської ради

Новини

ОСТАННІЙ ДЕНЬ СЕКЦІЙНИХ В РАМКАХ СЕРПНЕВОЇ КОНФЕРЕНЦІЇ ПЕДАГОГІВ НОВОСЕЛИЦЬКОЇ ТА МАМАЛИГІВСЬКОЇ ТГ

Сьогодні зустрічалися заступники директорів з навчально-виховної (навчально-методичної) роботи, бібліотекарі, вчителі фізкультури та предмету “Захисту України”, а також вчителі предметів природничої освітньої галузі.

15:35 25.08.2023

ПОРТРЕТ МОЄЇ ГРОМАДИ

В клубних змінах «Посмішка» та «Українські щебетуни» в День Незалежності України пройшов патріотичний квест «Ми вдома – в Україні». Все відбулося в щирій та веселій атмосфері. Діти створювали візитівку громади, шукали хибні та правильні твердження щодо повноважень органів місцевого самоврядування, складали пазли, генерували поради для громади з певної групи прав, складали сенкан на тему «Новоселиця», грали в ігри «Портрет моєї громади», «Back to school». Крім того, вихованці «Посмішки» переглядали відео про різноманітність та плюралізм, що сприяло більшій обізнаності дітей про громаду та давали відповіді на опитувальник «Істинне/хибне».

18:08 24.08.2023

З ДНЕМ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ!

Сьогодні головне свято нашої держави – День Незалежності України! Свято кожного із нас, бо усі великі успіхи країни складаються з успіхів кожного небайдужого українця – як безліч річок і потічків зливаються в один могутній Дніпро. 

11:50 24.08.2023

ДО ЗУСТРІЧІ, «ВЕСЕЛКО»!

Для вихованців клубної зміни «Веселка», що при Центрі позашкільної освіти, сьогодні був 10-ий, останній день літнього клубу.  Щирі посмішки дітей свідчили про яскраві, веселі та щасливі дні проведені у таборі.

17:02 23.08.2023

В ДОБРИЙ ЧАС, «МАЛЯТКО»!

У Слободі сьогодні, без перебільшення, велике подвійне свято! Символічно, що саме у День Державного Прапора тут відчинив свої двері дитсадок «Малятко». Подія, якої в селі чекали понад тридцять років, до якої наполегливо йшли останніх два роки. І можливою вона стала завдяки спільним зусиллям Новоселицької міської ради, відділу освіти та всієї слобідської громади – старостату, освітянському колективу, а головне – батькам, бабусям і дідусям малечі, яка сьогодні переступила поріг «Малятка».

15:42 23.08.2023

Зустрілися вчителі початкових класів, математики та інформатики

Про особливості організації діяльності вчителів початкової ланки, математиків та інформатиків у новому навчальному році говорили сьогодні на секційному засіданні в рамках Серпневої конференції.

15:35 23.08.2023

З ДНЕМ ДЕРЖАВНОГО ПРАПОРА УКРАЇНИ!

Сьогодні ми вшановуємо один з головних національних символів України – Державний Прапор, що увібрав у себе  ясну блакить неба і золото української хлібної ниви. 

09:04 23.08.2023

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень