A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти
Новоселицької міської ради

Новини

ЛІТНІЙ КЛУБ ДЛЯ ШКОЛЯРІВ «МИ ВДОМА – В УКРАЇНІ» ЗАПРАЦЮЄ В НОВОСЕЛИЦЬКІЙ ГРОМАДІ

Новоселицька громада – одна з п’ятдесяти в Україні, яка пройшла конкурсний відбір для організації активного і пізнавального дозвілля для дітей в межах ініціативи DECIDE Summer Clubs «Ми вдома – в Україні». Це – швейцарсько-український проєкт, покликаний організувати змістовні літні активності для дітей.

16:54 12.07.2023

ПОСОЛ УКРАЇНИ В РУМУНІЇ ОЗНАЙОМИВСЯ З РОБОТОЮ НОВОСЕЛИЦЬКОГО ЛІЦЕЮ №2

Новоселицький ліцей №2 сьогодні відвідав Надзвичайний і Повноважний Посол України в Румунії Ігор Прокопчук. До освітнього закладу пан Посол приїхав у супроводі Оксани Сакрієр, директора Департаменту освіти і науки Чернівецької облдержадміністрації (ОВА). Гостей зустріли Новоселицький міський голова Марія Нікорич, начальник відділу освіти Новоселицької міської ради Аделіна Руснак та директор ліцею Інна Каліструк.

16:17 07.07.2023

Випускники закладів освіти м.Новоселиця вшанували пам'ять героїв

Випускники закладів освіти м.Новоселиця вшанували пам'ять героїв Новоселицької територіальної громади, що віддали життя за свободу та незалежність України. Саме завдяки подвигу українських воїнів стало можливим урочисте завершення навчального року.

11:46 01.07.2023

ЩАСЛИВОЇ ЖИТТЄВОЇ ДОРОГИ, НАШІ ВИПУСКНИКИ!

Нарешті він настав – той день, про який ви мріяли усі свої шкільні роки. Випускний! Найжаданіша подія, за якою – незвідані горизонти, безмежні можливості й перспективи.

12:52 30.06.2023

ЗАВІДУВАЧКУ ДИТСАДКА «ДЗВІНОЧОК» ПРОВЕЛИ НА ЗАСЛУЖЕНИЙ ВІДПОЧИНОК, КОЛЕКТИВУ ПРЕДСТАВИЛИ НОВОПРИЗНАЧЕНОГО КЕРІВНИКА

Працівники ЗДО  «Дзвіночок» м. Новоселиця сьогодні провели на заслужений відпочинок свою завідувачку Ольгу Кондратову. Роботі в цьому дошкільному закладі Ольга Несторівна віддала більшу частину свого життя. Прийшовши на роботу сюди у 1969 році, вона почала з посади виховательки, згодом очолила цей заклад, яким керувала декілька десятків років. 

17:03 28.06.2023

З ДНЕМ КОНСТИТУЦІЇ УКРАЇНИ!

Сьогодні – День Основного закону України. Свято для кожного, хто поважає нашу державу, її правові основи. День, який нагадує нам, що кожен громадянин має право на гідне життя, свободу слова та вільний розвиток.

16:36 28.06.2023

СТРОЇНЕЦЬКІ ШКОЛЯРІ ВОЛОНТЕРЯТЬ

Наближаючи нашу перемогу, проводять свої канікули юні волонтери із Строїнців. Вже другий день поспіль вони продовжують збирати кошти для потреб наших захисників. Цим зайняті хлопчики. А дівчата-старшокласниці приносять їм частування і підтримують своїх молодших друзів.

13:48 28.06.2023

«НАЙБІЛЬШЕ МЕНІ ЗАПАМ’ЯТАВСЯ ДЕНЬ, КОЛИ МИ ПЕРЕМОГЛИ…»

«Ці моменти назавжди залишаться в моїй пам’яті. Веселі, щасливі, дружні…», «Найбільше мені сподобався день, коли були спортивні змагання. Наш загін посів 1 місце в естафетах…», «Кожен раз зустрічала дитину веселу та задоволену, переповнену емоціями…».

14:37 26.06.2023

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень